24. cezročný týždeň

  1. Na upratovanie kostola k nasledujúcej nedeli prosíme rodiny Drábovú, Ištokovú a Hrehovú. Ďakujeme rodinám, ktoré upratovali kostol k dnešnej nedeli.
  2. Na budúcu nedeľu bude zbierka na Rádio Lumen. Štedrým darcom vyslovujeme vďaku.
  3. V nasledujúcom týždni v stredu, piatok a sobotu sú jesenné kántrové dni. Obsahom je poďakovanie za tohoročnú úrodu.
    Vo farskom kostole a na filiálke Dlhé bude požehnanie úrody v piatok pri večernej sv. omši.
  4. Od nedele do stredy bude na pastoračnej návšteve Slovenska Sv. Otec František. Program návštevy si môžete pozrieť na webe navstevapapeza.sk a podľa svojich možností sa ho priamo zúčastniť, či sledovať v médiách. Z tohto dôvodu budú v stredu (na slávnosť Sedembolestnej Panny Márie) zmenené časy sv. omší dopoludnia v našej farnosti, aby sme mohli sledovať sv. omšu zo Šaštína, ktorá bude o 10:00 hod.
  5. Autobus do Šaštína na stretnutie sv. Sv. Otcom pôjde od nášho farského kostola v utorok 14.9.2021 o 22:00 hod. Cena za dopravu je 25€.
  6. Autobus do Košíc, ktorý zabezpečila naša Cirkevná škola, pôjde v utorok 14.9.2021 od nášho farského kostola o 8:30 hod. Cena za dopravu je 5€. Využiť ho môžete vy, ktorí ste sa prihlásili do Košíc a nejdete svojou dopravou.
  7. Z príležitosti príchodu Sv. Otca Františka na Slovensko a do Košíc sa v utorok 14.9. o 9:00 hod. rozozvučia zvony na všetkých kostoloch našej arcidiecézy.