4. veľkonočný týždeň

1. Na upratovanie kostola k najbližšej nedeli prosíme rodinu Zajacovú, Vaverčákovú a Polaščíkovú. 

2. Dnes (nedeľa) je zbierka na Kňazský seminár v Košiciach. Pán Boh zaplať za vaše milodary na tento cieľ.

3. Dávame do pozornosti, že pokiaľ budú trvať obmedzenia počtu veriacich na sv. omšiach, budú nedeľné sv. omše vo farskom kostole doplnené navyše o sv. omšu v sobotu o 17:00 hod., okrem riadneho času. V nedeľu budú na Dlhom dve sv. omše. Zároveň ranné sv. omše o 8:00 hod. sú vyhradené pre seniorov.

4. Nasledujúca sobota je Prvá sobota v mesiaci máj. Budeme sa spoločne modliť sv. ruženec – vo farskom kostole o 16:30 hod. (pred prvou sv. omšou), na filiálke Dlhé o 10:30 pred sv. omšou.

5. Na budúcu sobotu začína mariánsky mesiac máj. Päť minút pred sv. omšami sa budeme modliť Loretánske litánie a májovú pobožnosť. Pozývame vás k častejšej účasti na tejto pobožnosti.

6. Prosíme rodičov prvoprijímajúcich detí, aby prišli v sobotu o 9:30 hod. na stretnutie ohľadom prvého sv. prijímania a jeho možného termínu. Účasť rodičov je nutná.

7. Oznamujeme, že tento rok birmovka v našej farnosti nebude, keďže pre obmedzenia neboli žiadne stretnutia s birmovancami. Na budúci rok tak pôjdu na birmovku mladí oboch ročníkov, ktorí sú už zapísaní. Stretnutia birmovancov začnú v novom školskom roku.