20. cezročný týždeň

1. Na upratovanie farského kostola k nasledujúcej 21. cezročnej nedeli prosíme rodiny Habasovú, Hruštičovú a Sisákovú. Zároveň vyslovujeme vďaku tým, ktorí upratovali kostol k dnešnej nedeli.

2. Srdečne vás pozývame na 5. Farský deň, ktorý sa uskutoční v sobotu od 15:30 hod. Pripravené je, tak ako každý rok, posedenie pre všetkých, farský guľáš, občerstvenie, súťaže a program pre všetky generácie, veľa atrakcií pre deti atď. Príďte všetci, aby sme sa aj takýmto spôsobom poďakovali za 25 rokov života našej farnosti. Zároveň vás prosíme, aby ste, ak môžte, farský deň podporili aj svojimi finančnými obetami. Krabička na tento účel je vzadu v kostole.

3. V sobotu (kvôli farskému dňu) NEBUDE večerná sv. omša a sľúbený úmysel bude odslúžený v nedeľu pri sv. omši o 6:30. Vďaka  za pochopenie.

4. K výročiam farnosti a kostola bola vydaná aj kniha, ktorá mapuje 25 rokov nášho života cez fotografie a text. Môžete si ju kúpiť v sakristii farského kostola – stojí 10,- €. Boli by sme radi, keby sa dostala do každej rodiny.

5. Nakoľko posledný augustový týždeň sú ešte voľné dni pre úmysly sv. omší, prosíme vás, ktorí chcete dať na sv. omšu, aby ste tak urobili počas nasledujúceho týždňa v sakristii.